June 20, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Paraqiten probleme në Facebook, Instagram dhe WhatsApp – nuk shfaqen fotografitë – Gazeta Lajm

1 min read

Facebook, Instagram dhe WhatsApp po përballen me një problem në shfaqjen e fotografive.

Përdoruesit raportojnë se postimet ose fotografitë specifike nuk po shfaqen, por ato mund të ngarkohen.

Probleme të tilla po raportohen nga përdoruesit në të gjithë botën.

Problemet po ndodhin në të njëjtën edhe në WhatsApp.

Edhe përdoruesit e Instagram’it gjithashtu raportojnë se kanë probleme, me fotot që po dështojnë të shfaqen.

Burimi i lajmit: Gazeta Lajm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *