June 20, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Qyteti i Pejës mirëpret kampionët e argëtimit këtë fundjavë! – KOHA.net

1 min read

Peja do të jetë lokacioni i ardhshëm që do të vizitohet nga kampionët e argëtimi të brendit Jaffa

Champion.

Këtë fundjavë, më të vegjlit tanë do të kenë mundësinë të argëtohen nga brendi i kampionëve, Jaffa

Champion, në eventin ‘Champions of fun’.

Argëtim përmes muzikës dhe vallëzimit, këndit të fotografisë me maskota, face painting, e shumë

befasi të tjera për kampionët do të përcjellin eventin deri në fund.

Eventi ‘Champions of Fun’ mbahet me datat 12-13 Qershor në sheshin e Pejës, nga ora 17:00 deri

20:00.

Ejani dhe bëhuni pjesë e kampionëve në Pejë!

(Artikull i sponsorizuar)

Burimi i lajmit: Koha.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *