June 18, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Sekretet e vajzave që e mbajnë gjatë ngjyrën çokollatë në trup – Sinjali

2 min read

Ngjyra çokollatë gjatë verës është më e preferueshme nga vajzat, pasi trupi duket më joshës, transmeton Gazeta Sinjali.

Por cilat janë sekretet e vajzave që e mbajnë gjatë ngjyrën çokollatë në trup

Ushqyerja

Ushqyerja e mirë, me
të gjitha frutat e perimet e stinës është e rëndësishme para dhe pas ekspozimit
në diell. Më të dobishmet janë frutat ngjyrë portokalli si pjeshka, kajsitë apo
pjepri. Frutat e thata dhe vaji i ullirit janë po aq të nevojshëm për shkak të
vitaminës B dhe E. Zakonet e mira në tryezë nuk do të të lënë asnjëherë në
baltë.

Mos bëni dushe me ujë të nxehtë

Së pari duhet të
shmangni ‘zhytjet’ e gjata në vaskë dhe të praktikoni dushet e shpejta me ujë
relativisht të ftohtë.

Mos përdorni sfungjerin dhe zgjidhni shampon e
duhur

Së pari duhet të dini
që edhe zgjedhja e shampos ka rolin e saj. Prania e alkoolit në të apo
aromërave të shtuara, ndikon në zbehjen e ngjyrës. E mira është të përdorni
vajrat esencialë dhe, në çdo rast, të mos e fërkoni trupin me sfungjer apo të
bëni scrub-e të ndryshme. Nëse ju janë bërë të domosdoshme, atëherë zgjidhni
pastruesit e lëkurës pa grimcat që depërtojnë thellësisht në të.

Përdor vajrat e duhur

Përzierjet e vajrave
nuk do të të ndihmojnë vetëm për të ruajtur ngjyrën por edhe për të pasur
lëkurë të shëndetshme që do të bjerë menjëherë në sy.

/Gazeta
Sinjali/

Burimi i lajmit: Gazeta Sinjali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *