June 20, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Vdes një i burgosur, kishte probleme me zemër dhe sëmundje tjera – Gazeta Lajm

2 min read

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka njoftuar se ka vdekur një i bugosur në Spitalin Rajonal të Pejës, raporton Express.

Sipas SHKK’së, gjatë qëndrimit të tij në Qendrën Korrektuese Dubravë, ai vazhdimisht ka qenë me probleme shëndetësore të sistemit  kardiak dhe me aparat të mbajtjes së ritmit (peace maker), me sëmundje të sistemit urinar dhe në dializë për një kohë të gjatë.

“Tërë kohën ka qenë i shtrirë në Stacionarin e Burgut dhe kohë pas kohe, sipas nevojës dhe rekomandimeve të specialistëve edhe në QKUK dhe në SP në Pejë. Nga data 05.01.2021 me rekomandim të mjekut të Q.K Dubravë është hospitalizuar në  Repartin Kirurgjik të Spitalit Rajonal të Pejës, ku përkundër ofrimit të ndihmës mjekësore, i njëjti ka ndërruar jetë. Organet kompetente janë duke i zhvilluar procedurat ligjore”, thuhet në njoftim./Express

Komunikata e plotë:

Prishtinë, 05 shkurt 2021 – Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se sot rreth orës 09:50 në Spitalin Rajonal të Pejës, ka ndërruar jetë i burgosuri F.F viti i lindjes 1953.

Gjatë qëndrimit të tij në Qendrën Korrektuese Dubravë vazhdimisht ka qenë me probleme shëndetësore të sistemit  kardiak dhe me aparat të mbajtjes së ritmit (peace maker), me sëmundje të sistemit urinar dhe në dializë për një kohë të gjatë.

Tërë kohën ka qenë i shtrirë në Stacionarin e Burgut dhe kohë pas kohe, sipas nevojës dhe rekomandimeve të specialistëve edhe në QKUK dhe në SP në Pejë.

Nga data 05.01.2021 me rekomandim të mjekut të Q.K Dubravë është hospitalizuar në  Repartin Kirurgjik të Spitalit Rajonal të Pejës, ku përkundër ofrimit të ndihmës mjekësore, i njëjti ka ndërruar jetë.

Organet kompetente janë duke i zhvilluar procedurat ligjore.

Me respekt,

Burimi i lajmit: Gazeta Lajm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *