July 23, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Ariu futet në një kazermë ushtarake, sulmon pesë persona – KOHA.net

1 min read

Një ariu i llojit të murrmë është parë duke lëvizur në rrugët e Sapporos, qytet në veri të Japonisë, teksa ka sulmuar pesë persona. Autoritetet vendore kanë njoftuar se gjuetarët e kanë qëlluar për vdekje atë, duke njoftuar se në mesin e të lënduarve është një ushtarak.

Në pamjet e publikuara dukej shtaza në afërsi të një shtëpie duke vrapuar, derisa më pas është ndaluar në një kazermë ushtarake.

Autoritetet u detyruan t’i mbyllnin shkollat kur panë ariun e lirë, njofton theGuardian.

Arinjtë aziatikë janë të pranishëm në Japoni, sidomos në pjesën e veriut. Ato janë vendase dhe numri i tyre raportohet të jetë i madh.

[embedded content]

Burimi i lajmit: Koha.net