July 23, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Pelenat Tina vijnë me mini-pack me çmim shumë të favorshëm – Telegrafi

2 min read

Sapo ta keni një fëmijë, çanta juaj do të shkojë kudo që shkoni ju dhe fëmija. Por, paraprakisht duhet ta gjeni atë çantë të përsosur sepse gjitha ato gjëra të bebit do ta mbushin çantën përplot.

Çdo nënë kur del të shëtitet me beben – në piknik, plazh, pishinë, park apo kudo – e mbush çantën me gjëra të ndryshme, e ku asnjëherë nuk mungojnë edhe pelenat Tina.

Por pikërisht për arsye që të ua lehtësojë nënave këtë proces dhe ato ta kenë çantën me sa më shumë hapësirë të lirë, pelenat Tina kanë krijuar mini-packun e produkteve të veta.

Tina Mini Pack janë krijuar për ta bërë më të lehtë bartjen e pelenave në ambiente të ndryshme.

Tina Mini Pack vijnë në treg me çmime të favorshme dhe gjithmonë duke u përpjekur për ta ruajtur cilësinë e produkteve.

Cilësia e dëshmuar e pelenave mbetet e njëjtë, ku fëmija ka rehati sepse bërthama e saj është thithëse, materiali i butë, ka kanale të ajrosjes, ngjitësi është fleksibil dhe i ri-përdorshëm, etj.

Super mbrojtja e rrjedhjes dhe parandalimi i rrjedhjes e ndihmojnë  foshnjën të lëvizë lirshëm, prandaj pelenat Tina mbesin opsioni primar me kualitet superior.

Thënë më thjeshtë, posa t’i përdorni pelenat Tina, ju do ta kuptoni se kualiteti njëmend flet vetë!

Për më shumë informacione, kontaktoni pelenat Tina në:

Facebook: Pelenat Tina
Nr. Tel: +383 44 656 276

Burimi nga Telegrafi