July 23, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Vdes legjenda e Juventusit në moshën 92 vjeçare

1 min read

Legjenda e Juventusit dhe Presidenti i Nderit, Giampiero Boniperti, ka vdekur në moshën 92 vjeçare.

“Ky është lajmi që ne kurrë nuk do të donim t’ua jepnim. Sot, më 18 qershor 2021, ne i japim lamtumirën Giampiero Bonipertit, i cili vdiq në Torino në moshën 92 vjeçare. Ky emocion që ne të gjithë po ndiejmë tani nuk do të na ndalojë të mendojmë me dashuri për të dhe për gjithçka që Presidenti ynë ishte dhe do të jetë gjithmonë në jetën e Juventusit”, thuhet në deklaratën zyrtare të Juventusit.

Burimi i lajmit: Klan Kosova