August 1, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Këto janë dy ekipet e para finaliste në XP Game Fest – i presin finalistët e grupit B – Telegrafi

1 min read

Gjatë ditës së djeshme, 19 qershor, në kuadër të festivalit të parë të gaming-ut në Kosovë, XP Game Fest, janë zhvilluar lojë tejet drithëruese mes ekipeve të grupeve A, ku janë zgjedhur dy ekipe për LAN FINALS.

Ekipi “Throw Potential” me 4 pikë dhe ekipi “ALIG.B” me 3 pikë e 1 humbje do të vazhdojnë tutje për fazën finale ku do të takohen në sallën e kuqe të Pallatit të Rinisë me 3 korrik për t’u ballafaquar edhe me finalistët e grupit B.

Sot duke filluar nga ora 17:00 do të zhvillohen ndeshjet e grupit A mes ekipeve SKUAK Gaming, Elite, Yosemite, LionMode dhe Nesu.

Nga katër finalistët – 2 prej grupit A e 2 prej grupit B – do të zgjedhet vetëm një kampion i cili do ta përfaqësojë Kosovën në Kampionatin e 13-të Botëror që mbahet në Izrael.

Burimi nga Telegrafi