September 27, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Veç 49 euro seanca për depilim me laser, plus një seancë FALAS – super ofertë verore – Telegrafi

1 min read

Të gjithë e dimë se sa është e rëndësishme të keni një trup të butë dhe pa qime të padëshiruara. E duke pasur këtë parasysh, Face & Body Care ka vendosur ta sjell për ju verën kah dera me një super ofertë!

Përveç çmimit promocional prej vetëm 49 eurove seanca, oferta përfshin edhe 1 seancë FALAS.

Çfarë nënkupton kjo për ju?

Kjo do të thotë se një herë e përgjithmonë ju do t’i hiqni qimet e padëshiruara përmes metodës së avancuar të depilimit me laser, e cila realizohet pa dhimbje dhe me ftohje.

Pas depilimit me laser, ju më nuk do të brengoseni asnjëherë për trupin tuaj – pasi lëkurën tërë kohën do ta keni të butë, pa qime dhe të lëmueshme.

Madje, për t’jua lehtësuar sa më shumë këtë proces, Face & Body Care duke marrë parasysh edhe situatën pandemike ju mundëson që pagesën ta kryeni edhe me këste.

Për më shumë vizitoni Face & Body Care që gjendet në rrugën Mark Dizdari afër shkollës “Hasan Prishtina” apo kontaktoni në:

Nr. Tel/Viber: +38349 226 006 dhe Facebook dhe Instagram.

Burimi nga Telegrafi