August 1, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Artisti kosovar reagon ashpër ndaj lojës e cila sipas tij është kundër “Mekës” | FM Images

1 min read

Fortnite” titullohet një video lojë e cila pëlqehet shumë nga të rinjtë në gjithë botën.

Por, me këtë lojë njëri nga artistët e estradës, Don Arbas nuk po pajtohet aspak, shkruan Reporteri.net.

Sipas tij kjo lojë bën që fëmijët të vrasin njerëzit rreth e rrotull Qabes, e për artistin kjo po i bën të vegjëlit që të programojnë trurin për t’i vrarë myslimanët.

“Ja një nga lojërat e fëmijëve tanë, Fortnine. Që në një nga nivelet është që duhet të vrasësh njerëzit rreth e rrotull Qabes. Dhe më pas të prishësh Qaben, që të kalosh nivelin. Imagjinoni se si programojnë trurin e të vegjëlve tanë, që të vrasin myslimanët. Bojkotoni këtë lojë dhe mos lejoni fëmijët tuaj të luajnë”, ka shkruar Don Arbas në InstaStory.

Burimi i lajmit: FMImeges.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *