23 Tetor, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Jazz-kontrabasisti i frekuencave të energjisë pozitive – KOHA.net

1 min read

“Ishte koha kur unë dëgjoja një pjesë muzikore dhe gjithmonë fokusohesha më shumë te frekuencat e ulëta dhe isha kureshtar se si po vijojnë dhe po zhvillohen elementet muzikore në atë sferë frekuencore”, thotë Enver Muhamedi, ndër të vetmit jazz-kontrabasistë në rajon, i…

Burimi i lajmit: Koha.Net