September 20, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

MKRS: Emërohet Komisioni shtetëror për vlerësimin e dëmeve në trashëgimi gjatë luftës së fundit në Kosovë

1 min read

KosovaLive përdorë median si mjet dialogu, edukimi dhe barazie. Lexo lajme të paanshme, pavarura dhe kredibile në www.kosovalive.org

Burimi i lajmit: Kosova Live 360