July 30, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

OBSH: Ka shumë mundësi për variante të reja edhe më të rrezikshëm të koronavirusit

1 min read

“Është shumë e mundshme që të zhvillohen variante të reja më të rrezikshme të Covid-19”. Ekspertët e OBSH-së dhanë alarmin në konferencën e zakonshme nga Gjeneva për koronavirusin.

Komiteti i urgjencës i Organizatës Botërore të Shëndetësisë ka paralajmëruar se variante të reja të Covid-19 mund të përhapen në të gjithë botën duke e bërë edhe më të vështirë ndalimin e pandemisë.

 “Nuk ka mbaruar aspak”, thanë ekspertët e agjencisë së Kombeve të Bashkuara, duke nënvizuar “probabilitetin e fortë që të shfaqen variante të reja dhe ndoshta më të rrezikshme që mund të jenë edhe më të vështira për t’u kontrolluar”.

Burimi nga Indeksonline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *