July 23, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Peugeot paraqet makinën e re – Kosova Sot

1 min read

Një veturë më e gjatë dhe më praktike e Peugeot 308 do të jetë në dispozicion për klientët në Evropë nga viti i ardhshëm.

Peugeot gjithashtu beson se në Evropën e vjetër ka ende shumë klientë që do të zgjedhin trupa praktikë të bazuar në modele të pandërtuara në vend të crossover-eve / SUV-ve të modës, kështu që ata prezantuan edicionin e kamionçinës së brezit të ri të prezantuar së fundmi Peugeot 308.

{556304/}

Ekziston një mendim i pandarë se pas 308 SW (Station Wagon) qëndron një nga karvanët më të bukur të sotëm, praktika e së cilës pasqyrohet kryesisht në vëllimin e hapësirës së bagazhit, i cili me shpinat e pasme të ngritura mund të “gëlltisë” 608 litra. Pa pasagjerë në sediljet e pasme, vëllimi i bagazhit rritet në 1,634 litra, dhe sendet më të gjata se 1,85 metra mund të vendosen në veturë, raporton autocar.

(Kosova Sot Online)

Burimi i lajmit: Kosova Sot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *