July 22, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Selimi thotë se Ligji për Gjykatën Komerciale do të jetë gati në tetor – Sinjali

1 min read

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, pas takimit me kryetarin e Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmetin, në një konferencë për media tha se Ministria e Drejtësisë është në përfundim për Ligjin e Gjykatës Komerciale.

“E njoftova për disa iniciativë që kanë të bëjnë me çështjet civile, siç është çështja e pronave. E informova që MD-ja është në përfundim për Ligjin për Gjykatën Komerciale e cila do të jetë gati në tetor”.

Selimi tha se do të japin të gjitha kapacitetet e mundshme për Ligjin e Prishtinës.

“Do të ofrojmë gjitha kapacitetet për Ligjin e Prishtinës. Legjislacioni sekondar ka të bëjë me policinë e Komunës, mbrojtjen e qytetarëve të komunës dhe pronave”, u shpreh ai./ Gazeta Sinjali/

Burimi i lajmit: Gazeta Sinjali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *