September 23, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Dy të vdekur dhe 74 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

1 min read

Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut janë shënuar 74 raste të reja si dhe kanë vdekur dy persona si pasojë e këtij virusi.

Ndërsa të shëruar janë 17 persona duke e quar numrin e përgjithshëm të të shëruarve në 150,350 persona.

Numri total i personave të prekur me COVID-19 ka arritur në 156,299 raste, kurse të vdekur janë 5.493 persona.

Indeks Online