September 23, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Në këto qytete do të ndalet rryma sot – Sinjali

4 min read

KEDS ka njoftuar se si pasojë e disa punimeve në rrjet, në disa zona do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, shkruan Gazeta Sinjali.

Këto punime janë cilësuar si të domosdoshme për siguri të sistemit.

KEDS ka bërë të ditur se ndërprerje të rrymës do të ketë në Prishtinë, Gjilan, Gjakovë, Prizren, Mitrovicë dhe Ferizaj.

Njoftimi i plotë:

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet: LP 10kV Koliqi (Kodi: 14016002) në dy termine prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe nga ora 13:00 deri 16:00 Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci. Arsyeja: pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni,

2.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet

LP 10kV Ballovcit (kodi: 14000008) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

Vendet: Surkishi,Lladofci,Sfeqel,Dumoshi,Shajkovci,Surdulli,Hertica,Drazhnje,Rakenica, Turuqica.

Arsyeja: Vendosja e përquesve 10kV në izolatorë

Mitrovicë

  1. TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet: Dalja 10 kV KFORI Francez (Kodi: 73000015) prej orës 11:00 deri në ora 15:00 Vendet: KFORI Francez Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Prizren

  1. TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet: Dalja 10 kV Krusha (Kodi: 30034011) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Seperacioni. “10Maji”, Seperacioni. “Agimi”, Sep. “Isa Rexhepi”, Seperacioni. “Arbëria”, Seperacioni. “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”. Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

  • TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet: Dalja 10 kV Hasi 2 (Kodi: 30034003) prej orës 11:00 deri në ora 13:00 Vendet: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

Ferizaj

1.

NS 35/10 kV Kaqaniku do të ndërprehet:

LP 10kV Pylltaria (Kodi: 40043004) nga ora 12:00 deri 14:00

Vendet: Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi, Lagje e re.

Arsyeja : Shqyrtimi i mbrojtjes rele

Gjakovë

1.

NS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

LP 10kV Denji (Kodi: 82081007) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja : Montim – Shtërngimi i përçusëve TM dhe ndërrimi i izolatorëve TM degëzimi Guri Kuq

Gjilan

1.

TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

LP 10kV J14 Rrethi (Kodi: 63000014) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: TSB-Betonierka, TSB-Mega (rruga e Prishtinës),TSB- Ukshini (rr. e Prishtinës),TSB-Tuneli,TSB-16 (Dardania -I),TSB-25,TSB-26 (Dardania -I).

Arsyeja : Punimi i kokave kabllovike në TS 016 – Dalja e Rrethit

31.07.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet dalja 35kV – H05:

NS 35/10kV Kaqaniku (kodi 400430) pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV nga ora 10:00 deri 12:00.

Vendet: Rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Agim Bajraku, Dushkaja, Emin Duraku, Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Ismajl Qemajli, Ismajl Raka, Skendërbeu dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë) si dhe një pjesë e Kaçanikut, Agim Bajrami, Emin Duraku (një pjesë), Ismajl Raka, Ramadan Agushi dhe Uçk, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni he rruga Vllezërit Çaka (një pjesë).

Fshatrat: Biqec, Bob (një pjesë), Dubravë, Dushkaja, Kovaçec, Kukaj, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Nikaj, Rekë, Soponicë, Tusha, Trimor (Kovaçec) (një pjesë), vajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë, Bajnicë (një pjesë), Begrancë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Transportimi dhe instalimi i transformatorëve të rinjë.

31.07.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS “Arkos” shpk-Visar Tahiri me (kod: 11000013202) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: (Në mes te rr. Isa Kastarti dhe Shaqir Igrishta banesë afër afër Sh.F.M.U Mileniumi I Tretë – rruga per Matiqan)

Arsyeja e çkyçjes: Ndrrimi i transformatorit

2.

NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Ismet Krasniqi me (kod: 11000014222) nga ora 13:00 deri 16:00

Vendet: Rr. Ndue Pëlleshi ne afersi te Xhamise Mat 1

Arsyeja e çkyçjes: Ndrrimi i transformatorit

3.

NS 220/10 kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV nga ora 09:00 deri 12:00

  1. NS 10/0.4kV Baicë Zariqet me (kod: 16100008179)
  2. NS 10/0.4kV Baicë te Kiqinët me (kod: 16100008031)
  3. NS 10/0.4kV Florim Kiqina(me bashkëinvestim) me (kod: 16100008246)
  4. NS 10/0.4kV Baicë te Xhylanet me (kod: 16100008033)
  5. NS 10/0.4kV Baicë te Zariqt me (kod: 16100008034)

Vendet: Fshati Baicë

Arsyeja e çkyçjes: Ndrrimi i transformatorit si dhe ormanit të TU në kuadër të projektit investiv.

4.

NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Blinda (Kodra e trimave 13) Baki me (kod: 13000003018) nga ora 08:00 deri 17:00

Vendet: Konsumatoret pas Auto sallonit Baki Automobile – Skoda ne Kodren e Trimave

Arsyeja e çkyçjes: lidhjeve te kabllove ne ormanin distributiv.

Ferizaj

1.

NS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Rahovica me (kod: 40000014) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: F.sh.Rahovica, Softaj, Fusha e madhe, Pataz, Tazli, Pajatisht,Talinovci I muhaxherve

Arsyeja : Permisimi i vrejtjeve ne kuader te projektit investiv.

/GazetaSinjali/

Gazeta Sinjali