September 23, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Ja si duket nga brenda spitali i fëmijëve që u inaugurua sot

1 min read

Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët – Indeksonline nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

Materialet dhe informacionet mund të kopjohen, të shtypen dhe të përdoren por vetëm pas referimit të qartë të burimit të Portalit Indeksonline, në përputhje me kushtet e përdorimit.!!

Indeks Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *