September 23, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Bosnja fton të gjithë ata që e mbrojtën në luftë të mos udhëtojnë në Serbi | FM Images

1 min read

Ministria e Punëve të Jashtme e Bosnjë-Hercegovinës u ka bërë apel të gjithë qytetarëve që në një formë ishin të përfshirë në mbrojtjen e saj gjatë luftës në këtë vend (1992-1995), të mos udhëtojnë në Serbi deri në një njoftim tjetër, shkruan portali Klix.ba.

Sipas kësaj ministrie, ekziston rreziku u arrestimit të tyre nga autoritetet e Serbisë.

Kjo thirrje vjen dy ditë pasi në Serbi u arrestua ish-zyrtari i lartë i Shërbimit Federal të Policisë së Bosnjës, Edin Vranj, nën akuzën për kryerjen e krimeve të luftës.

Kjo nxiti tensione të mëdha mes dy vendeve, saqë Bosnja tërhoqi për konsultime ambasadoren në Beograd, Aida Smajjiq.

This post was published on 2021-09-15 10:00 am

FM IMAGES

FM IMAGES ALBANIA – Publikon fotografi, satire, aktua;itet, politikë, dokumenta historike, foto të personaliteteve historike, politike dhe kulturore, foto nga Lufta e I dhe II Botërore, foto të qyteteve, dhe ngjarjeve historike.
Copyright © 2021 FMimages®, All Rights Reserved.

FM Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *