September 20, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Gënjeshtra që fshihet pas çdo fotoje zyrtare të Princeshës Diana dhe Princit Charles – Sinjali

1 min read

Fotot e Princeshës Diana dhe Princit Charles vazhdojnë edhe sot të jenë virale dhe qarkullojnë në të gjitha mediat, po ashtu akoma diskutohen detaje rreth marrëdhënies së tyre.

Por shumica prej nesh nuk e kanë vënë re kurrë gjënë më të dukshme tek ish-çifti mbretëror.

Në fotot zyrtare të Princit dhe Princeshës vihet re se ai është më i gjatë, por vetëm shumë vite më vonë gazetarët kureshtarë kanë zbuluar se fotot nuk pasqyrojnë realitetin.

Pas fotove që tregojnë Princin Charles si më të gjatë se Princesha Diana fshihet një “gënjeshtër” e madhe.

Në fakt, Princi Charles dhe Princesha Diana kishin të njëjtën gjatësi. Diana u detyrua të qëndronte më poshtë ose i kërkohej të vendoste njërën këmbë përpara, dhe një takë më e lartë se 2 cm do të “prishte” menjëherë pamjen harmonike të çiftit. Në këtë mënyrë, diferenca mes tyre u minimizua – të paktën në foto.

Shumë njerëz thonë se kjo është bërë posaçërisht për të treguar statusin dhe rolin drejtues të Charlesit në familje.

/GazetaSinjali/

Gazeta Sinjali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *