May 28, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

18 Fakte interesante për kafshët të cilat nuk i keni ditur – In For

1 min read
/* inline tdc_css att */ /* phone */
@media (max-width: 767px)
{
.tdi_124_c1d{
justify-content:center !important;
text-align:center !important;
}
}

/* custom css */
.tdi_124_c1d .tdm-descr{ color: #eaeaea; font-size:14px !important;line-height:1.6 !important; } /* portrait */
@media (min-width: 768px) and (max-width: 1018px){
.tdi_124_c1d .tdm-descr{ font-size:13px !important;line-height:1.6 !important; }
}

InForCulture është faqja juaj e internetit që ju sjell më afër Kulturës,Historisë dhe Artit.Kjo faqe poashtu i`u ofron informacione të sakta e kuriozitete rreth fushave të ndryshme nga rajoni dhe bota.

/* inline tdc_css att */ .tdi_125_494{
margin-top:21px !important;
} /* phone */
@media (max-width: 767px)
{
.tdi_125_494{
justify-content:center !important;
text-align:center !important;
}
}

/* custom css */
.tdi_125_494 .tdm-descr{ color: #eaeaea; font-size:14px !important;line-height:1.6 !important; }.tdi_125_494 .tdm-descr a{ color: #1aa4ce; } /* portrait */
@media (min-width: 768px) and (max-width: 1018px){
.tdi_125_494 .tdm-descr{ font-size:13px !important;line-height:1.6 !important; }
}

Na kontaktoni: in.forculture.ks@gmail.com ose +383 49 584 011

In For Culture info