May 28, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Robert De Niro dhe Al Pacino kanë gjatësi të trupit gati të njejtë, por në filmin ‘Irishman’, De Niro duket gjigant.. – In For

1 min read

Daut Dauti

Robert De Niro dhe Al Pacino kanë gjatësi të trupit gati të njejtë, por në filmin ‘Irishman’, De Niro duket gjigant. Kjo është për shkak se Frank Sheeran, rolin e të cilit e luan De Niro, ka qenë i gjatë 1. 93 m.
Që të dy aktorët janë në moshë të pleqërisë, por në fytyrë duken më të rinj për shkak se rrudhat ua kanë reduktuar me teknologji. Si duket teknologjia nuk bënë punë në rritjen e gjatësisë së trupit dhe De Niros i është dashur të mbathë këpucë të larta me të cilat do të dukej qesharak sikur të shiheshin në film. Në filma ka edhe mashtrime tjera që ne nuk i shohim.


In For Culture info