December 8, 2021

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Kanosi Ramiz Lladrovcin dhe iu sekuestruan armë në shtëpi, arrestohet vëllau i Salih Dvoranit | FM Images

1 min read

Policia e Kosovës këtë të enjte në fshatin Tërstenik të Drenasit ka arrestuar Mehdi Dvoranin, vëllaun e Salih Dvoranit, ky i fundit bartës i listës për asamble komunale, që udhëhiqet nga kundërkandidati i Ramiz Lladrovcit, Driton Ajazi.

Deri tek arrestimi i Mehdi Dvoranit ka ardhur sepse i njëjti dyshohet se ka kërcënuar përmes Facebook-ut kryetarin e kësaj komune, Ramiz Lladrovcin.

Sinjali nga burimet brenda Policisë ka mësuar se gjatë bastisjes së shtëpisë së Dvoranit, Policia ka gjetur dhe sekuestruar një revole, disa fishekë dhe një radiolidhje.

Pavarësisht kësaj, gjykata ndaj Mehdi Dvoranit nuk ka caktuar masën e paraburgimit, por veten masën e arrestit shtëpiak.

Shënim: Personi i apostrofuar në këtë artikull prezumohet i pafajshëm derisa fajësia e tij të mos provohet me vendim të formës së prerë nga gjykata.

This post was published on 2021-10-22 9:05 pm

FM IMAGES

FM IMAGES ALBANIA – Publikon fotografi, satire, aktua;itet, politikë, dokumenta historike, foto të personaliteteve historike, politike dhe kulturore, foto nga Lufta e I dhe II Botërore, foto të qyteteve, dhe ngjarjeve historike.
Copyright © 2021 FMimages®, All Rights Reserved.

FM Images