December 8, 2021

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Liburn Aliu flet për pakënaqësitë e Haki Abazit, tregon ku qëndron problemi | FM Images

1 min read

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka folur mbi pakënaqësitë e deputetit të Vetëvendosjes, Haki Abazi, i cili tha se për herë të parë nuk po merr pjesë në seancën e kuvendit dhe për këtë të gjitha çështjet ia ka adresuar lidershipit të kësaj partie.

Aliu tha se është problem brenda Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, dhe se ai [Abazi] nuk ka ndonjë problem me qeverinë.

“Është problem i brendshëm brenda grupit parlamentar. Nuk e di që ka ndonjë problem me qeverinë, nuk e di që është diskutuar ndonjë problem me Haki Abazin. Pra, me gjasë është problem brenda grupit parlamentar”, është shprehur Aliu.

Tutje, ai tha se po të ishte problem që do duhej të diskutohej në kryesi, kryesia do të mblidhej menjëherë.

“Përderisa nuk është problematizu në përmasën që duhet të mblidhet kryesia, mendoj se është problem lokal që kërkon zgjidhjen ku është aty. Nuk ka shenja të ndonjë pakënaqësie të brendshme dhe patjetër se do të sanohet”, ka thënë Aliu.

This post was published on 2021-11-25 9:49 pm

FM IMAGES

FM IMAGES ALBANIA – Publikon fotografi, satire, aktua;itet, politikë, dokumenta historike, foto të personaliteteve historike, politike dhe kulturore, foto nga Lufta e I dhe II Botërore, foto të qyteteve, dhe ngjarjeve historike.
Copyright © 2021 FMimages®, All Rights Reserved.

FM Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *