Shumica heqin dorë menjëherë nga kjo enigmë: A mund të gjeni një rosë të veçantë? – In For

Duket shumë e thjeshtë, por shumica heqin dorë shumë shpejt

Një enigmë e re interesante që qarkullon në internet u ka shkaktuar kokëçarje shumë njerëzve dhe pretendohet se një në pesë persona heq dorë prej saj, transmeton Telegrafi.

Qëllimi i ilustrimit është të gjesh një rosë me një xhufkë në kokë, e cila është e fshehur mes një morie rosash.

Duket goxha e thjeshtë, por shumica heqin dorë shumë shpejt.

Krijuesit e enigmës shumëngjyrëshe pohojnë se njërit në dhjetë persona i duhet më shumë se pesë minuta për të gjetur një rosë të fshehur, ndërsa shumica heqin dorë menjëherë.

Nëse nuk mund ta gjeni, provoni të përqendroheni në anën e majtë të ilustrimit.

Nëse ende nuk e shihni, zgjidhja është këtu:


In For Culture info