January 27, 2022

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Peshkatari rus gjen një peshk që duket si një ‘cheeseburger’ – In For

1 min read

Një peshkatar rus ka gjetur një peshk që duket si një ‘cheeseburger’.

Sipas medieve të huaja, Roman Fedortsov, 39-vjeçar, i kalon ditët duke punuar në barkat tregtare të peshkimit dhe has në të gjitha llojet e jetës detare.

Ai filloi të dokumentonte disa nga gjetjet e tij më të pazakonta dhe t’i postonte në Instagram.

Ky zbulim i fundit është quajtur “cheeseburger me dhëmbë” nga ndjekësit e Fedortsov. Dhe ka mbledhur rreth 12,000 pëlqime.

Krahas peshkut me cheeseburger, ai ka postuar edhe një foto të një specie në det të thellë që duket si një personazh vizatimor.

Fedortsov zbulon shumicën e krijesave në detin Norvegjez dhe Barents në veri të Rusisë, por ka gjetur edhe disa bisha me pamje të çuditshme në thellësitë e Atlantikut.


In For Culture info