Posted in Aktualitet Lajme

Kyiv Mayor Klitschko urges Germany to rethink arms exports

Posted in Aktualitet Lajme

Kurti në Kuvendin e Kosovës: Mos e nënvlerësoni Omicronin

Posted in Aktualitet Lajme

Qeveria Kurti emëron në krye të bordit të Postës donatorin e Vetëvendosjes – Sinjali

Posted in Aktualitet

Presidenti jep fjalën: Poema për Heroin Kombëtar do të jetë e detyrueshme për çdo fëmijë në këtë vend – Gazeta Telegraf

Posted in Aktualitet Lajme

Kamberi: Prokuroria Speciale në Nish ka propozuar ngritje të aktakuzës për mua – Sinjali

Posted in Aktualitet Lajme

​Murati e Haxhiu përplasen për maskat antiCOVID në Kuvend

Posted in Aktualitet Lajme

Afganistan: Prindërit shesin fëmijët dhe veshkat për të ushqyer familjet e uritura – Gazeta Express

Posted in Aktualitet Lajme

Jahja Kokaj citon Fan Nolin në Kuvend: Kur deputetët i bien fyellit e atdheu digjet… – Gazeta Express

Posted in Aktualitet Lajme

​PSD me aksion te ZRrE-ja: Ju rrisni çmimet, ne rezistencën (VIDEO) – Sinjali

Posted in Aktualitet Lajme

​Reshitaj propozon që të bëhen teste rapide falas në pikat kufitare