Posted in Aktualitet Lajme

German Bundestag commemorates Holocaust Memorial Day

Posted in Lajme

Middle East matters – Organised crime on the rise in Israel

Posted in Lajme

Në prag të luftës? Ukrainasit vazhdojnë jetën normalisht, por me sytë nga Rusia | FM Images

Posted in Aktualitet Lajme

Presidentja Osmani përkujton Ditën e Holokaustit, shqiptarët hapën zemrat dhe dyert e tyre – Gazeta Express

Posted in Aktualitet Lajme

Zemaj: Kurti është akrobat e magjistar politik të cilit i ka humbur rruga në oborr – Gazeta Express

Posted in Aktualitet Lajme

“Derisa presim të pjekën kushtet, na u kalbën dëshirat”, specializantët protestojnë para MSH-së – Sinjali

Posted in Lajme

Specializantët me protesta kërkojnë që MSH-ja t’i përmbushë premtimet – KOHA.net

Posted in Aktualitet Lajme

Ky është kosovari i ekstraduar nga Belgjika që kreu vrasje 10 vjet më parë dhe iku

Posted in Lajme

Erdogani ndërhyn në drejtësi, “e merr vendimin” për gazetaren që u arrestua për fyerje ndaj tij | FM Images

Posted in Lajme

A French citizens’ initiative – the ‘People’s Primary’ – aims to fix democracy