December 8, 2021

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Opinione

4 min read

(Në Kosovë është koha dhe mundësia të vendoset drejtësi e mirëfilltë, e jo drejtësi politike sipas shijeve të Serbisë, Rusisë...